Renovare si restaurare cladiri vechi

Lucrarile de restaurare efectuate de echipa noastra in toata Europa.

Avem in portofoliul de realizari : cladiri istorice de utilitate publica, spatii comerciale si birouri, case familiale.

Am reusit sa pastram structura si specificul fiecarei cladiri si totodata sa-i dam o infatisare noua, intinerita.

Suntem specializati in cladiri cu fatada din caramida aparenta, specifice zonei centrale si NV a Europei.

 

      LGIIMOBILIARE va ofera serviciile de intermediere tranzactii imobiliare. Aveti o proprietate de vanzare, cautati o locuinta sau un teren, un spatiu comercial, doriti sa inchiriati locuinta ? Acestea sunt problemele pe care odata sositi la sediul nostru le consideram rezolvate. Brokerii nostri imobiliari vor face evaluarea, va vor ajuta sa cunoasteti preturile, caracteristicile, avantajele si eventualele oportunitati si situatii deosebite in piata imobiliara.

De ce sa va puneti intrebari legate de o proprietate pe care doriti sa o cumparati, sa o vindeti sau sa o inchiriati ? Lasati echipa de profesionisti LGIIMOBILIARE sa fie alaturi de dvs. si sa va ofere siguranta tranzactiei incheiate.

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.