Amenajari interioare

Constructiile realizate in Europa ne-au pus la incercare nu atat cunostintele tehnice si experienta, cat imaginatia si spiritual novator. Am amenajat, reconditionat si reconstruit interioare de spatii publice, spatii comerciale, industriale, dar mai ales locuinte.

Indiferent daca spatiul este unul nou sau trebuie reconditionat, echipele noastre au ajuns la acelasi rezultat : eficienta, modern, util, functional. Am recomandat si aplicat idei noi, ecologice care au incadrat spatiul in timpul actual, in concordanta cu recomandarile de protejare a mediului.

Am lucrat, lucram si vom lucra rapid, corect, eficient, ieftin. Cu ideile noastre si ale clientului.

      LGIIMOBILIARE va ofera serviciile de intermediere tranzactii imobiliare. Aveti o proprietate de vanzare, cautati o locuinta sau un teren, un spatiu comercial, doriti sa inchiriati locuinta ? Acestea sunt problemele pe care odata sositi la sediul nostru le consideram rezolvate. Brokerii nostri imobiliari vor face evaluarea, va vor ajuta sa cunoasteti preturile, caracteristicile, avantajele si eventualele oportunitati si situatii deosebite in piata imobiliara.

De ce sa va puneti intrebari legate de o proprietate pe care doriti sa o cumparati, sa o vindeti sau sa o inchiriati ? Lasati echipa de profesionisti LGIIMOBILIARE sa fie alaturi de dvs. si sa va ofere siguranta tranzactiei incheiate.

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.