Renovare si restaurare cladiri vechi

Lucrari efectuate:

-Refaceri ziduri exterioare si interioare din caramida

-Inlocuim cu grija fiecare caramida deteriorata din structura zidului, pastrand tipul, calitatea si aspectul lucrarii.

-Refaceri structuri de rezistenta si decorative din piatra

-Daca exista decoratiuni din piatra si sunt deteriorate, acestea vor fi inlocuite cu grija cu copii fidele, atat ca si calitate a materialului cat si ca model.

-Curatari de fatade

            -Cu jet turbionar de apa

-Cu vapori umezi saturati. Cantitatea de apa, temperatura de lucru si presiunea sunt ajustate in functie de suport. Este o tehnica moale care nu produce nici o stricaciune.

-Restaurari de zugraveala

            -Reparatii si repictarea fatadelor vechi sau a interioarelor

            -Vopsirea, pictarea fatadelor noi

            -Vopsiri de: tamplarie, scocuri, garduri, feronerie

-Reparatii beton

-Gasim zonele deteriorate, scoatem betonul, curatam barele de fier, aplicam o patura protectoare si reparam betonul cu un mortar de reparatii

-Placari exterioare decorative din silicon

-Un excelent material de constructii, durabil si foarte elastic, rezista la actiunea razelor de soare si a loviturilor

      LGIIMOBILIARE va ofera serviciile de intermediere tranzactii imobiliare. Aveti o proprietate de vanzare, cautati o locuinta sau un teren, un spatiu comercial, doriti sa inchiriati locuinta ? Acestea sunt problemele pe care odata sositi la sediul nostru le consideram rezolvate. Brokerii nostri imobiliari vor face evaluarea, va vor ajuta sa cunoasteti preturile, caracteristicile, avantajele si eventualele oportunitati si situatii deosebite in piata imobiliara.

De ce sa va puneti intrebari legate de o proprietate pe care doriti sa o cumparati, sa o vindeti sau sa o inchiriati ? Lasati echipa de profesionisti LGIIMOBILIARE sa fie alaturi de dvs. si sa va ofere siguranta tranzactiei incheiate.

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.