Acasa

Bine ati venit la

            LGICONSTRUCT  !

                        E simplu:

Noi :  - va facem:

·          Proiectul

·         Constructia

·         Renovarea

·         Amenajarea

Dumneavoastra :    - contactati specialistii nostri

       Restul e  …….     LGICONSTRUCT    ……. si partenerul nostru MEGA CON GRUP

In Romania 25% din cresterea economica este data de sectorul constructii. Aveti un teren, un proiect sau o idee despre viitorul dvs camin? Noi le transformam in realitate sau va putem propune proiecte adaptate perfect terenului si zonei in care doriti sa construiti. Experienta noastra in constructia de case familiale in toata Europa va garanteaza durabilitatea, confortul, stilul modern si ideile ecologice.  
Amenajam spatiile interioare pentru cladiri cu orice destinatie: industrial, comerciale, birouri, locuinte. Proiectele pot fi ale clientilor sau propunem noi variante in concordanta cu destinatia spatiului, dimensiunile interioare, specificul zonei si nu in cele din urma cu cerintele de protejare a mediului. Lucrarile includ atat constructia, finisarea, utilitatile si amenajarea si dotarea spatiului conform cerintelor.
In munca de restaurare-reconditionare fiecare casa, fiecare lucrare este unicat. Competenta si experienta muncitorilor nostri dau o noua viata caselor istorice. Selectam cu o grija deosebita furnizorii si calitatea produselor cu care lucram.

      LGIIMOBILIARE va ofera serviciile de intermediere tranzactii imobiliare. Aveti o proprietate de vanzare, cautati o locuinta sau un teren, un spatiu comercial, doriti sa inchiriati locuinta ? Acestea sunt problemele pe care odata sositi la sediul nostru le consideram rezolvate. Brokerii nostri imobiliari vor face evaluarea, va vor ajuta sa cunoasteti preturile, caracteristicile, avantajele si eventualele oportunitati si situatii deosebite in piata imobiliara.

De ce sa va puneti intrebari legate de o proprietate pe care doriti sa o cumparati, sa o vindeti sau sa o inchiriati ? Lasati echipa de profesionisti LGIIMOBILIARE sa fie alaturi de dvs. si sa va ofere siguranta tranzactiei incheiate.

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.